Nyári ügyelet, Napközis tábor

Tisztelt Szülők!

1. A 24./2021. (VI. 02.) EMMI határozat alapján az iskolák 2021. június 16. napjától 2021. június 29. napjáig az iskolák 1-8. évfolyamán tanulók számára felügyeletet szerveznek annak, akinek a számára a törvényes képviselő ezt előzetesen kéri.

Kérjük a Tisztelt Szülőket amennyiben igénybe kívánják venni az ügyeletet jelezzék az osztályfőnök felé 2021. június 14-ig. Kérjük jelöljék meg pontosan melyik napokon kérik az ügyeletet és kérnek-e étkezést (külön jelezve a tízórait, ebédet, uzsonnát).

2. Nagykanizsa Megyei Jogú Város önkormányzata az idei nyáron is Napközis tábor szervezésével biztosítja azon családok számára, akik igénylik, az általános iskoláskorú gyermekek felügyeletét. A napközis tábor 2021. július 05— től augusztus 19-ig üzemel. 

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy előzetesen 2021. június 9-ig jelezzék az osztályfőnök felé melyik napokon kívánják igénybe venni a Napközis Tábort. 2021. június 15-ig, abban az általános iskolában, ahová gyermeke jelenleg jár. még lehet jelentkezni. Ezt követően a Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában, a megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni.

 

 

Pályázatok

Határtalanul
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Pécsi Tudományegyetem
Aktív iskola
Akkreditált kiváló Tehetségpont
Erzsébet-tábor
Örökös ökoiskola
Petőfi 200
Okosan a pénzzel!