É T K E Z É S

Tisztelt Szülők!

A tantermen kívüli digitális oktatás ideje alatt minden szülőnek lehetősége van iskolás gyermeke számára étkezést igényelni. A térítési díjfizetés, és a normatív kedvezmények igénybevétele az eddig megszokott módon történik.

Az étkezést a szülő kérheti napi egyszeri meleg ebéd, illetve háromszori étkezés (tízóra, ebéd, uzsonna) formájában. Ebben az esetben a tízórait és az uzsonnát az ebéddel együtt lehet elvinni.

Ismételten tájékoztatjuk Önöket, hogy az oktatási intézményben NEM lehet az ebédet elfogyasztani, azt kizárólagosan elvitelre biztosítja az önkormányzat, létszámtól függően 2020. március 19-től a Hevesi Sándor Általános Iskolában (8800 Nagykanizsa, Hevesi utca 2.) 11,00 - 12,00 óra között, a mai és holnapi napon pedig intézményünk konyháján. Rendkívül INDOKOLT esetben (mozgásképtelen, beteg stb.) kiszállítást lehet kérni!

Tisztelt Szülők! Az étkeztetéssel kapcsolatban az eddig megszokott módon tudják jelezni igényeiket a +36-30/461-9108 telefonszámonAz igénylés vagy lemondás reggel 8,00 - 9,00 óráig lehetséges és a bejelentést követő naptól érvényesíthető.

Köszönettel:

Sneffné Ágoston Mónika

tagintézmény-vezető

Pályázatok

Akkreditált kiváló Tehetségpont
Határtalanul
Petőfi 200
Erzsébet-tábor
Okosan a pénzzel!
Örökös ökoiskola
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Aktív iskola
Pécsi Tudományegyetem